Apartment for rent: no longer available Westelijk Halfrond in Amstelveen

  • 61 m2
  • 3 rooms
  • 26 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Amstelveen. You can contact the advertiser if you have any questions.

Op zoek naar een GEMEUBILEERD 3-kamer appartement in Amstelveen? Wil je dichtbij Amsterdam wonen maar wil je niet wonen in de drukte? Dan is dit appartement misschien wel geschikt! De woning lig t op een fijne locatie dicht bij het openbaar vervoer en ook met de auto ben je zo in Amsterdam. Ook is er voldoende parkeermogelijkheid voor en naast het complex.

Het appartement ligt op de 10e etage en hierdoor heb je vanaf je balkon een prachtig uitzicht. Er is een berging aanwezig in de onderbouw waar enkele dozen of koffers in passen, de rest wordt gebruikt door de eigenaar. Het complex is voorzien van een gesloten entree met 2 liften en videofooninstallatie. Op loopafstand liggen diverse winkelcentra.

Indeling:
Entree/ruime hal met meterkast en toegang tot alle vertrekken. Allereerst treft u aan de woonkamer met open keuken. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Aansluitend aan de woonkamer is de ruime slaapkamer gelegen, voorzien met toegang tot het ruime balkon op het zuiden. De badkamer, tevens ruim, heeft een douche, wastafel en een aansluiting ten behoeve van de wasmachine. Separaat is de toiletruimte met fonteintje. De tweede slaapkamer is van kleiner formaat en voorzien van een éénpersoonsbed en kledingkast.

Bijzonderheden:
- GEMEUBILEERD
- Gunning eigenaar
- De woning wordt inclusief stookkosten, servicekosten en meubilering verhuurd voor € 1.650,-- per maand
- De kosten voor elektra, tv, internet, water en gemeentelijke belastingen betaalt de huurder zelf
- De waarborgsom is € 1.650,--

Nieuwsgierig naar deze woning of wilt u meer informatie over andere woningen in Amstelveen? Neem contact op met RvE Wonen via info@rvewonen.nl

Read more with an subscription!

General information

City Amstelveen
District/Neighbourhood: Zeestratenbuurt
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map