Appartement huren: niet meer beschikbaar Dr. Willem Dreesweg in Amstelveen

  • 100 m2
  • 3 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amstelveen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gemeubileerd 3 kamer appartement ca. 90m2 gelegen op de Dr. Willem Dreesweg beschikbaar per 1 november 2022 voor € 1.995,- exclusief.

Omschrijving
Het appartement ligt op de 4e etage van een 8 woonlagen tellend gebouw. Het heeft een moderne entree en lift. Het trappenhuis is goed verzorgd. Het aardige van dit gebouw is dat iedere etage rondom balkon heeft. Dit maakt dit gebouw minder massief dan de meeste flatgebouwen. Het appartementencomplex beschikt over een afgesloten ingang met videobewaking en 2 liftinstallaties. Dit royale 3-kamerappartement ligt op de 4e verdieping op het zuiden dat door loopt in het “zeembalkon” op het oosten. Het uitzicht is voornamelijk groen. Het appartement meet 85m2. De gehele woning is voorzien van een licht eiken vloer. Door de grote open keuken oogt dit appartement zeer ruimtelijk. De twee even grote slaapkamers hebben ieder een flinke kastenwand. Een zeer fraaie badkamer met ligbad en separate douche, toilet en een wastafelmeubel. Er is een open keuken voorzien van alle moderne inbouwapparatuur. Er wordt op een 4-pits gaskookplaat gekookt. Er is een inloopkast waar de eigen centrale verwarmingsinstallatie staat. Aan de zuidzijde is elektrische zonwering aangebracht. Het appartement is voorzien van dubbele beglazing en muurisolatie. In de kelder is een ruime berging beschikbaar.

Locatie
De locatie Dr. Willem Dreesweg is meer dan ideaal. Ligt vlakbij winkelcentrum Middenhoven. De openbaar vervoersfaciliteiten zijn ronduit prima. De sneltram (lijn 51) naar het Stadshart Amstelveen en naar Amsterdam stopt voor de deur. De Dr. Willem Dreesweg ligt niet op de vliegroute van Schiphol. Rondom het gebouw is altijd voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Details
- De woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd
- Huisdieren en roken niet toegestaan
- Appartement heeft een berging in de kelder
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurperiode 12 maanden met optie tot verlenging voor onbepaalde tijd
- Waarborgsom gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 1 november 2022

Prijs
€ 1.995,- exclusief gebruikerslasten(g/w/e, tv, internet en belastingen). Inclusief stoffering, meubilering en keukenapparatuur.

Huurprijs op basis van een minimale huurperiode van 12 maanden voor een kortere periode kan er sprake zijn van verhoging.

Kijk voor meer informatie en video's op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Amstelveen
Wijk/buurt: Hemellichamenbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart